Feng Shui för Hälsan

för bevarandet av vår inre hälsa och yttre skönhet

Feng shui omfattar många olika områden och ett av de allra viktigaste och som vi ofta glömmer bort är människan själv. Feng shui är till för att vi människor ska må bra.

Feng shui handlar om Livsenergi , som vi kallar för Chi. Vi delar in Feng Shui i Himmelsk Chi “ Jordisk Chi“ och Mänsklig Chi. Den himmelska Chi är den som kommer från himmelen från solen, månen och planeterna. Hur vi placerar och inreder våra hus är en del av Jordisk Chi. Mänsklig Chi handlar om oss människor våra attityder och värderingar som påverkar var vi bor, vad vi äter, vad vi har för jobb och hur vi klär oss.

Aldrig tidigare i historien har människan utsatts får så mycket elektromagnetisk strålning på en gång som nu. Samtidigt utarmas våra jordar, så näringen vi får i oss minskar radikalt. Vi stressar och sliter på våra kroppar för att hinna med tiden som bara tycks gå fortare och fortare och ohälsotalet stiger. Därför blir det en viktig del av feng shui att inkludera vår hälsa, den Mänskliga Chin.

Vi behöver skydda oss från strålningen från elektriska apparater, datorer, mobiler och mikrovågsugnar. Det kan vi göra bla. genom att använda plus&minus produkterna.

För att få i oss den näring vi behöver och bevara våra kroppars skönhet kan vi använda bra kosttillskott och hudvårdsprodukter. Aloe Vera plantan ger oss detta. Därför väljer jag Forevers Aloe Vera produkter.

Vi behöver alla stärka vårt immunförsvar och ibland komplettera vår föda med kosttillskott,  för detta är jag återförsäljare för Holistics närings och kosttillskott.

Vi bidrar till en bättre miljö genom att välja ekologiskt i både mat och kläder. Ett fantastiskt bra och skönt material i kläder är hampa. Den är både ekologisk, slitstark och skyddande. Därför har jag öppnat en liten hemmabutik där jag säljer hampakläder.