Reconnectiv Healing och Reconnection

Jag är utbildad Reiki master och kristallhealer men använder numera som enda healingform

 Reconnectiv healing utarbetad av Dr Eric Pearl som också är författare till boken "Väck din inre healer". Reconnective Healing är en ny healingupplevelse med frekvenser som kan förändra ditt liv på många plan, både kroppsligt och själsligt. Du kan uppleva större harmoni och balans i ditt liv, i din kropp, med din omgivning och i universum.

Reconnective Healing inkluderar inte bara, utan expanderar även bortom alla kända former av energi-healing. Reconnective Healing spektrumet består av komplett healing och evolutionärt kontinuum av energi, ljus och information och har inbringat rapporter utan motstycke om helande från allvarliga tillstånd.

Reconnectiv healing sprider sig nu snabbt över hela världen och Dr Eric Pearl har hittills utbildat över 60.000 terapeuter i mer än 60 länder.

The Reconnection är en healingprocess på den högsta möjliga nivån just nu för personlig utveckling. Denna process återkopplar dig till den verkliga människa du är ägnad att vara - en mångdimensionell och multiuniversell helhet, fullständigt integrerad med allt som är livet.

The Reconnection bringar in "nya" axiatonala linjer ( ett tidlöst nätverk av intelligens, ett parallellt - dimensionellt cirkulationssystem) som möjliggör för oss att standardisera unika vibrationsnivåer och frekvenser för healing och slutligen för vår evolution.  The Reconnection aktiverar dessa nya linjer, och möjliggör utbytet av energi, ljus och information, återkopplingen av DNA-kedjor och återintergrationen av strängar. The Reconnection aktiverar och skyndar på din medvetandehöjning och hjälper dig att snabbare nå kontakt med din livsväg. Den hjälper dig att följa med jorden i dess frekvenshöjning och övergång till en högre dimension. The Reconnection görs bara en gång i livet.

Hos mig kan du beställa tid för en Reconnectiv healing. En session tar ca 45 min och kostar 500:-. Du kan själv välja att få upp till 3 sessioner.

Du kanske också vill beställa tid för en Reconnection som ges vid 2 tillfällen med mellan 24 - 72 timmars mellanrum. The Reconnection vibrerar med energin i siffrorna 3,6 och 9 och kostar i USA 333 dollar, i länder som har Euro 333 Euro och hos mig 3303:- i svenska kronor.